A karma jelentősége

A karma leegyszerűsítve olyan tudatalattiban működő energiát jelent, amely előző életeink cselekedeteiből, gondolati és érzelmi mintáiból tevődik össze. Olyan minták ezek, amelyek korábbi életeinkben elakadást jelentettek, és amelyekre nem sikerült megfelelő választ adni, ezért újra felbukkannak ismétlődő jellegű, problémás élethelyzetekben, külső-belső folyamatokban.

Jelenlegi életünkben lehetőséget kapunk az elakadások feloldására, ezért az elemzés alapja a karmikus energiablokkok beazonosítása. Ezek a karmikus energiák többek között meghatározzák azt, hogy milyen szülőkhöz érkezünk, és hogy milyen tapasztalások fognak érni minket, tehát lényegében már jóval a megszületésünk előtt elkezdik kifejteni ránk a hatásukat, és befolyásolják életünk minden területét.

A karmikus blokkok határozzák meg az életünk ívét és olyan helyzetek, tapasztalások elé állítanak, amelyeken mindenképpen keresztülmegyünk. Azonban nem mindegy, hogy milyen módon és meddig tapasztaljuk a nehézséget okozó karmát. A képlet megmutatja a karma jellegét és hatásait, ezáltal lehetővé teszi, hogy célzottan dolgozzunk az energiarendszerünk blokkjain, hogy így minél hamarabb feloldjuk, rendezzük azokat a problémákat és élethelyzeteket, amelyek a karmából adódnak.

Generációs blokkok

Nem minden energiablokk származik előző életből. Bizonyos minták és hajlamok keletkezhetnek olyan traumákból, amely egyenes ági felmenőkkel történtek. Ezek a traumák testi-lelki szinten öröklődhetnek a családi energiamezőben, a tudatalattiban, a sejtmemóriában és a karmához hasonlóan fejtik ki a hatásukat. A képlet bizonyos jelölői képesek ezeket a blokkokat is megmutatni és egyúttal iránymutatást nyújtani a feloldásuk lehetséges módozataira.

A jelen életes Pamflet

A Pamflet kidolgozása Bábity Richárd asztrológus nevéhez fűződik és legalább olyan hasznos eleme a születési képletnek, mint a karmikus jelölők. A képletben található Pamflet pontok a jelen életünkben kialakuló tudatalatti blokkokat mutatják meg. Használatával már a születés pillanatában információt kapunk arról, hogy az életünk bizonyos szakaszaiban milyen módon fog megbillenni az energiarendszerünk, a belső egyensúlyunk. A Pamflet így kiváló segítséget nyújt mind az önmunkához, mind a megfelelő szakember számára, mivel pontosan meg lehet határozni a témakört és az életkort ahhoz a munkához, amivel ezeket a blokkokat fel lehet oldani.

A születési képlet további elemei

Szülők: a képletből lehet következtetni a szülői minőségekre, mintákra és arra, hogy ezek a minták milyen módon befolyásolják az életünket.

Gyerekkor: a gyerekkori energetika minősége és a gyerekkorban minket érő tapasztalások, történések a tudatalattin keresztül szintén befolyásolják a működésünket felnőttként.

Aszcendens: az elme működése, felnőtt életünk tudatalatti stratégiája.

Párkapcsolat: a szülői minták és a gyerekkor jellege befolyásolja az ösztönös párkapcsolati működést. Az elemzés segít ezt a működést tudatosítani és módszert javasolni a harmonizálására, kiegyensúlyozására.

Munka: a képlet megmutatja, hogy az aktív éveink folyamán milyen munkák tudnak velünk szembe jönni, és hogy milyen módon működünk a munka területén.

Holdcsomópontok tengelye: a Holdcsomópontok utalnak arra, hogy honnan jövünk, hol vagyunk beakadva és hogy merre tudunk tovább haladni a szellemi fejlődés útján.

Jövő előrejelzés

Az éves előrejelzés az aktuális tranzitokat vizsgálja, így képet nyújt azokról a tendenciákról és energiákról, amelyek az elemzést követő év során hatást fejtenek ki az érintett életterületeken. A jövő előrejelzés értelmezése csak a születési képlet ismeretében lehetséges.

Tájékoztatás

Az asztrológiai tanácsadás nem minősül orvosi, pszichoterápiás vagy egyéb alternatív gyógyászati módszernek. Az ebbe a körbe tartozó, képzettséget igénylő terápiás illetve gyógyítói tevékenységet nem végzek.